Želite li devojčici ili dečaka?

Meni su oduvek ovakvi tekstovi bili smesni. Zelim da verujem da je pol deteta jednostavno nasumican i da nema nikakve veze sa ovim ili onim, hranom polozaima kreveta, kolicinom sunceve svetlosti itd. Evo jos jednog od njih za one koji veruju:

Izvor Kurir

Iskreno, već nam se kosa diže na glavi od raznih istraživanja, ali nam je dužnost da vam prenesemo sve izveštaje ove vrste

Rezultati univerziteta Egzeter i Oksford, koji su ispitali 740 trudnica, pokazali su da žene koje u vreme začeća jedu visokokaloričnu hranu i koje redovno doručkuju imaju veće izglede da rode muško dete. Na osnovu njihovih navika u ishrani pre začeća i u nekoliko prvih nedelja trudnoće potvrđeno je da mušku decu rađaju majke koje su svaki dan jele kalorične obroke.

Meni za dečake

Majke koje žele dečaka trebalo bi da jedu što više crvenog mesa, slanih grickalica, dok bi njihov partner trebalo da pije “koka-kolu”. Majke nikako ne bi smele da preskaču doručak.

Hrana za devojčice

Kako bi rodile ćerkicu, majke bi pre začeća i u prvim nedeljama trudnoće trebalo da preskaču doručak i da jedu što više ribe, povrća, čokolade i da piju puno mleka.

No comments: