7 znakova da vas vase dete voli

Bas sam se raznezila citajuci ovaj tekst. A vi? Da li vam se svidja?


473
01. Vasa beba neprekidno gleda u vase oci – ona se zapravo trudi da zapamti vas lik. Vasa beba ne razume nista vise u vezi ovog sveta, ali ono sto sigurno zna jeste da ste vi veoma vazni za njega.

02. Vasa beba misli na vas cak i kada niste pored nje. Izmedju osam i dvanaest meseci ce poceti da se mrsti i gleda okolo kada mu se izgubite iz vidnog polja i smeskace se kada vas ponovo ugleda.

03. Vase dete ima napade gneva, baca sve oko sebe i slicno. Ne, to ne znaci da je prestalo da vas voli ako je besno na vas, jednostavno je povredjeno i ljuto, ukoliko ste ga zbog necega izneverili, jer je imalo puno poverenja u vas.

04. Vase dete trci prema vama kako biste ga utesili kada na primer padne ili je tuzno. Klinci ovog uzrasta bas i ne razumeju najbolje znacenje reci “Volim te”, ali njihova dela govore vise od reci.

05. Vas predskolac vam daje cvet koji je ubrala(o) u basti, rukom nacrtano i obojeno srce, svetlucavi kamen ili bilo kakav drugi poklon... to je definitivno znak da vas voli!

06. Vas predskolac trazi vase odobrenje. Zelece da vam bude od pomoci i pomaze u poslovima oko kuce. Trazice sansu da vas imapresionira, a uzrecica “Pogledaj me” postace svakodnevna fraza.

07. Vas skolarac vam poverava svoje tajne, kao sto su prvo zaljubljivanje, ili najveci blam (za njih). Vi ste onaj kome se poverava i veruje, cak iako se stidi vasih zagrljaja u javnosti.

No comments: