Andzelina blizance doji istovremeno

(Blic)

Pre samo nekoliko dana objavljene su prve fotografije blizanaca Andželine Žoli i Breda Pita, a u intervjuu koji su dali magazinu „Hello“ tokom slikanja, Andželina je otkrila lepu stvar - da obe bebe doji istovremeno.

Iako većina holivudskih glumica nema običaj da doji svoje bebe već se brže-bolje bacaju na skidanje suvišnih kilograma, lepa Andželina zna da je majčino mleko najbolje za Noksa Leona i Vivijen Maršelin. Upitana kako joj uspeva da obe bebe hrani istovremeno, glumica je odgovorila: „Obe bebe imaju isti raspored. Jedu na svaka tri sata, a meni sve bolje polazi za rukom da ih oboje držim i hranim istovremeno, što je sjajno. Starija deca obično dođu kad ih nahranim, da ih pridrže i pomažu oko njihovog presvlačenja i kupanja“.
Dok se poznati glumački par navikava oko podele obaveza zbog dve bebe, u nekim tabloidima su se pojavile glasine da su Anđini i Bredovi blizanci začeti veštačkom oplodnjom, što je par odlučno demantovao.
- I mi smo bili veoma iznenađeni kada smo na ultrazvuku videli dve bebe. Međutim, u mojoj porodici to nije tako neobično, jer su moji baba i deda, kao i sestra imali blizance - objasnio je Bred.

1 comment:

Anonymous said...

врло занимљиво, хвала